Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Újabb török sorozat a SuperTV2-n

A TV2 is beerősít török szériák fronton

2014. október 06. - emTV.hu

supertv2.jpgMától egy új, török sorozatot tűz képernyőjére a SuperTV2. A Kuzey Güney – Tűz és víz középpontjában egy testvérpár harca áll. Egy vér, egy család, mégis két teljesen különböző egyéniség, tűz és víz. Fivérek, de semmiben nem hasonlítanak.

Güney keményen dolgozik és tanul, míg öccse, Kuzey vad és kiszámíthatatlan. Mindketten ugyanabba a lányba lesznek szerelmesek. Lehet-e felhőtlenül boldog a példás életet élő idősebb testvér a lánnyal, míg öccse lelke romokban hever? Elég egy szerencsétlen baleset, hogy kiderüljön, a báty akár a börtönt is vállalja, hogy megmentse vadóc testvérét. A szabadulás napján rendezett ünnepségen azonban elszabadulnak az indulatok… Modern történet szerelemmel, csalódással, reménnyel és önfeláldozással átszőve.

Kuzey Güney – Tűz és víz bemutató október 6-án, hétfőn a SuperTV2-n. A sorozat minden hétköznap délután kettőkor látható a csatornán.

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr286763783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása