Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Összefogott a Neo World és a Luxfunk Radio

Szoros partnerségre lépett a két internetes rádió

2014. október 11. - radiosite.hu

neoworld.jpgA két népszerű online adó stílusa eltérő ugyan, de jól kiegészítik egymást. A megállapodás két síkon mozog: egyrészt a két csatorna keresztpromócióval népszerűsíti egymást, másrészt az együttműködés a közös, tematikus műsorokra is vonatkozik.

nwrstudio.jpg

A retro dalokat és mainstream popot, valamint rockot sugárzó, három tematikus csatornát (Neo World Radio, Neo Dreams és Neo World English) üzemeltető Neo World a Luxfunk Soul Power és Luxfunk Blackmix című műsorokat veszi át a fekete zenei csatornától, a Luxfunk Radio pedig Dósa Márton vezetésével a Neo World-ös Klamancsek Krisztián hangját és szakértelmét "veszi kölcsön", hogy saját gyártásban készíthesse, sugározza és terjessze a Luxfunk Retro Show-t.

nwrkk.jpg

Ez a műsor a két netrádión kívül jelenleg tizenhét földi sugárzású adón is hallható országszerte, a produkciót átvevő rádióállomások listája pedig folyamatosan bővül. "Az ezzel kapcsolatos szerződéskötések jelenleg is zajlanak és nagyon jók a visszajelzések a kvázi országos műsorral kapcsolatban" – tudta meg a rádiósoktól a Radiosite.hu.

Az rtvstat.hu jelenleg 214 online rádiót mérő hallgatottsági toplistáján mindkét csatorna rendszerint a top10-es mezőnyben végez.

emTV.hu // radiosite.hu

fb.jpgradiosite.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr146780125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása