Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új férfi csatornahang érkezik a Viasatra

Hallgasd meg Barabás Botondot, a Viasat3 és Viasat6 új férfi hangját

2014. október 31. - Ádám // emTV.hu

viasat.jpgLászló M. Miksa a Ladánybene 27 énekese közel tizenöt évig volt a Viasat csatornák férfi csatornahangja, akit holnaptól a Viasat3 és Viasat6 műsorán a 34 éves Jászai Mari-díjas Barabás Botond vált. A női csatornahang továbbra is Mezei Kitty lesz, de Miksa sem tűnik el!

barabas_botond.jpg

Barabás Botond Székelyudvarhelyen született, gyermekkorában előbb pap, majd pék, ezt követően pedig kamionsofőr akart lenni. Negyedikes gimnazista korában nagynénje javaslatára jelentkezett a marosvásárhelyi Szentgyörgyi István Színművészeti Egyetemre. Utolsó éves hallgatóként meghívást kapott a budapesti Nemzeti Színház nyitóelőadásába, 2004 óta a szolnoki Szigligeti Színház tagja. Felesége, Barabás Nóra szintén a Szigligeti Színházban dolgozik, a párnak egy gyermeke van – írja róla a Kreatív Online.

Ebben az ajánlóban meghallgathatjátok az új csatornahangot, ám László M. Miksa sem tűnik el teljesen; a továbbiakban a Viasat Explore, a Viasat History és a Viasat Nature férfia hangja marad.

emTV.hu // Kreatív Online // fotó: Sámson Réka

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr126851011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása