Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új sorozat a Comedy Central műsorán

Mike és Molly: Nagy testben nagy lélek

2014. október 31. - emTV.hu

cc.jpgEgy kisebb képzavarral élve: november 3-tól a túlsúlyos Mike és Molly könnyed poénjain szórakozhatnak a humorcsatorna nézői. Újabb szeretnivaló pár debütál a Comedy Centralon: a családi vígjátékok szó szerint legfajsúlyosabb darabja mutatkozik be hétfőn.

A Mike és Molly című sorozat két címszereplője az anonim zugevők csoportfoglalkozásán találkozott és szeretett egymásba, következésképpen egyikük sem gazellatestű. Mike egy chicagói rendőr, jószívű, humoros figura, de nem éppen egy ragyogó lángelme. További negatív tulajdonsága, hogy édesanyja basáskodó parancsainak is sokszor behódol. Vele ellentétben Molly – a duci pár komolyabbik fele – tanár, akit ugyan hamar ki lehet hozni a béketűréséből, mégis képtelenség rá haragudni, hisz olyan édes, ahogy Mike-ot gardírozza.

Az egyedi hangvétel miatt a külföldi kritikusok is pozitívan fogadták a sorozatot. A kövérviccek többsége nagyon is szórakoztató, ennek ellenére a műsor mégsem "dagadtként" mutatja Mike-ot és Molly-t. Ők csupán egy kedves, aranyos pár, akik sokat esznek, és ezen nem is változtatnak – írja az USA Today.

A családi szitkomoknál megszokott módon itt sem csak a két főszereplőn van a hangsúly: a páros életét természetesen több szereplő is "boldogítja". Mike saját lakásában él, ahol rendszeres vendég legjobb barátja, nagydumás rendőrtársa, Carl, akiről elég annyit tudni, hogy folyton magát sajnáltatja, imádja a gospelt, a nőkkel viszont nem nagyon boldogul. Találkozhatunk még Peggy-vel, Mike édesanyjával, aki folyton morcos és két zsörtölődés között imád rátelepedni mások életére. Molly ezzel szemben a saját anyjával él, és ezt az életkörülményt tovább nehezíti bulifüggő testvérének hirtelen felbukkanása, akit legtöbbször csak betépve lát a család.

Nem lesz híja a kövérvicceknek, a megszegett fogadalmaknak és a családi perpatvaroknak, de azt is megtudhatjuk, hogy a szerelemben nem számítanak a kilók.

Mike és Molly hétfőtől minden hétköznap 18:30-kor, dupla részekkel a Comedy Centralon!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr596851379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása