Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kasza Tibi váltja Berkit a FEM3 Café-ban

Minden héten másvalaki lesz Czippán Anett műsorvezető társa

2014. november 05. - emTV.hu

fem3.jpgAz Éden hotel forgatásai hamarosan megkezdődnek Costa Ricán, ezért Berki Krisztián elbúcsúzik a FEM3 Cafétól. Czippán Anett mellett minden héten más-más férfi sztár fogadja majd a vendégeket. Az első héten Kasza Tibi lesz a műsorvezető.

Czippán Anett nem marad egyedül, sőt, a változatosság jegyében minden héten más-más sztár lesz a műsorvezető társa. Anett az első héten rögtön Kasza Tibivel vezetik majd az élő adást. Tibi izgatottan várja az újabb feladatot.

Krisztián jó néhány tanáccsal ellátott, többek között, hogy nem nagyon kell felkészülnöm, Anett úgyis profi és mindent megold, nekem elég improvizálni – mondta viccesen Kasza. – Azt is elárulta, hogy mindig legyen nálam szénhidrát, mert Anettre 11 körül rátör az éhség, ilyenkor ezzel lehet megmenteni. Komolyra fordítva a szót, nagyon várom ezt a hetet és bízom benne, hogy a nézők is szeretni fogják a párosunkat.

Az, hogy kik lesznek még Anett műsorvezető partnerei, hamarosan kiderül.

emTV.hu // TV2 Csoport

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr646865977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása