Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

November 16-án indul a ValóVilág7 az RTLII-n

Vasárnaptól újra lehet kukkolni

2014. november 12. - emTV.hu

rtl2.jpgAz RTLII legnagyobb vállalkozása volt a VV6, a közel egymilliárd forint költségvetésű produkció a várakozásokon felül teljesített. Első adását a teljes lakosságból több, mint 600.000 néző követte. A kereskedelmi célcsoportban pedig idősávjában nem talált legyőzőre.

vv7_1.JPG

A VV6-ban, először a valóságshow történetében nem volt beszavazó-show, rögtön hatan költözhettek be. Vasárnap is egyenesen a Villába vezet majd a hat kiválasztott útja a stúdióból és aztán naponta követi őket a többi játékos, amíg el nem éri teljes létszámát a csapat. A Villa erre a szezonra is új arculatot kapott, egyik látványossága az "Aurelio emlékfal", hatalmas propellerekkel (a második képünk jobb oldalán).

vv7_6.JPG

Magyarországon a ValóVilág6 volt az első tévéműsor, amelyben emelt díjas sms helyett ingyenes mobiltelefonos applikáción keresztül lehetett szavazni. Több, mint 280 ezren töltötték le az alkalmazást készülékeikre. A felhasználók közel 6 millió impulzust generáltak a párbajok alkalmával. A VVAPP különlegessége, hogy a nézők a szavazás ideje alatt bármikor megváltoztathatják véleményüket, így voksukat akár vissza is vehetik és leadhatják egy másik játékosra. A VV6 során a szavazatok 24%-át ily módon változtatták meg. Az applikációval a VV7 alatt még több lehetősége lesz a nézőknek a Villalakók sorsát befolyásolni. Aki már letöltötte a VVAPP-ot, annak frissítenie kell és regisztrációját újból megerősíteni. Péntektől elérhető android, iOS és Windows Phone rendszeren.

vv7_4.JPG

A VV7 során a Kihívás, Kiválasztás és a Párbaj hármasa nem változik, azonban a Villalakókat várja egy különleges újítás, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. Ahogy beköltözött az összes játékos erre fény derül majd.

vv7_3.JPG

Ha ValóVilág, akkor a BeleValóVilág sem maradhat el, ebben a szezonban két új műsorvezető mutatkozik be. A VV6 győztese Aurelio és a VV4 botrányhőse Baukó Éva várja majd november 17-től a nézőket. Minden este a ValóVilág után BeleValóVilág, ahol a műsorvezetők stúdióvendégekkel elemzik a történéseket.

vv7_5.JPG

A csatorna nem szakít a hagyományokkal, a győztes jutalma most is egy autó, egy lakás, egy utazás és havi egymillió forint egy teljes éven át.

vv7_2.JPG

November 16-án, vasárnap hét órától Beköltöző show az RTLII-n. Hétfőtől az élő adásokat este tíz órától követhetik a nézők, aki lemaradt napközben az ismétlések során pótolhatja. A BeleValóVilág pedig hétfőtől este tizenegytől látható.

emTV.hu // RTL Kábeltelevízió // fotó Bársony Bence

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr986891237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása