Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kiket látnál szívesen a Sztárban sztár színpadán?

A TV2 kifogyott az ötletekből, a segítségünket kérik

2014. november 15. - emTV.hu

tv2.jpgÓriási érdeklődés fogadta a harmadik évad bejelentését, és azonnal beindultak a találgatások: vajon kik lesznek a népszerű show következő évadának szereplői? A TV2 nézői most a Facebook segítségével állíthatják össze, mely sztárokat látnák szívesen a show-ban.

sztarbansztar_fb.jpg

Óriási sikerrel és kiemelkedő nézettségi eredményekkel futott, a show-műsor hétről hétre nézők millióit szögezte a képernyők elé. Az ország házibulija 2015-ben is folytatódik, jön a Sztárban sztár harmadik szériája! Abba, hogy kik legyenek a show új szereplői, most a nézők is beleszólhatnak. Akik szeretnék kedvencüket a színpadon zenei legendák bőrébe bújva látni hétről hétre, a Facebook segítségével jelölhetnek. A közösségi oldalon tizenkét nevet adhatnak meg az érdeklődők.

Csak olyan énekesek nevét várják, akik még nem szerepeltek a műsorban. Tessék kattintani!

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr946898371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása