Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Propaganda új részekkel vasárnaptól a TV2-n

Az első adás vendége Szily László lesz

2014. december 05. - emTV.hu

tv2.jpg Till Attila spontán talkshow-ja, a Propaganda december 7-től minden vasárnap este vadonatúj részekkel jelentkezik a TV2-n. Az első adás vendége Szily László lesz. Izgalmas beszélgetések és az élet tarkasága most vasárnap 23:25-kor a Propagandában.

Nyolc emberrel a főszerepben, akikre érdemes odafigyelni, nyolc különleges személyiséggel, meglepően eredeti gondolatokkal. Az idei évad újdonsága, hogy nagyrészt Budapest utcáin forgatott a stáb, hiszen jókat beszélgetni nem csak egy asztalnál lehet.

Tilla őszinte kíváncsisággal, a tőle megszokott nyitottsággal kérdezi jövőcsináló beszélgetőpartnereit, legyen az az internetes újságírás egyik nagyágyúja, Szily László, a stand-up comedy műfajjal ismertté vált Litkai Gergely, vagy éppen a törékeny termetű színésznő, Stefanovits Angéla.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr786959297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása