Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ők a legbetegebb szereplők a tévében

Nap, mint nap extravagáns karakterekkel találkozunk a magyar humorcsatornán

2014. december 15. - emTV.hu

cc.jpgVajon melyik közülük a legelvetemültebb, a legbetegebb? Infografikánkban megismerkedhetnek az Agymenők, a Family Guy, a South Park, az Archer, a Brickleberry, a Felhőtlen Philadelphia és a Bob burgerfalodája szereplőinek viselt dolgaival.

legbetegebb_karakterek_infografika_kicsi.jpgKlikkre nagyobb lesz!

Megosztó humorral büszkélkedhet a Comedy Central, ez nem vitás. Mindez a jellegzetes karaktereknek köszönhető, úgy mint a Városfejlesztési osztály Ron Swansonja, a komplett Griffin család vagy a South Parkból gyakorlatilag bárki. Hogy ki a magyar humorcsatornán látható legbetegebb szereplő? Az alkoholista irodalmár kutya, aki haverja apjával hál? A szellentéshanggal ételt áruló kisfiú? A robotkézzel maszturbáló mérnök? Döntse el ki-ki maga és beszéljenek helyettük a tetteik.

Cartman, a South Park dagadt kisfiúja: az űrlények radart építettek a fenekébe, nácinak öltözve terjesztette Mel Gibson Passió című filmjét, egy fejsérüléstől kajákat hallucinált és a sor tovább folytatható a végtelenségig. Szenvedélyesen gyűlöli a Family Guyt. Betegségfaktor: nincsenek rá szavak

Howard Wolowitz, az Agymenők egyik fizikusa: perverz mérnökként robotot épített, majd annak kezével kényeztette magát. Betegségfaktor: idegesítően magas.

Brian, a Family Guy kutyája: az alkoholista eb egy kósza estén lefeküdt haverja, Quagmire apjával. Mentségére szóljon, hogy a papa nővé operáltatta magát. Amikor Brian megtudta az igazságot, hányt, mint a lakodalmas kutya.  Betegségfaktor: kiemelkedő.

Frank, a Felhőtlen Philadelphia gonosz kis kocsmatulajdonosa, aki még a karácsonyt is ellopná, ha tehetné, de ehelyett megcsinálta azt, hogy visszatért az általa épített vállalathoz, de csakis azért, hogy mindenkit kirúgatva eladja az egészet. Betegségfaktor: eszméletlen

Gene Belcher, a Bob burgerfalodája kisfiúja: a zenében éli ki magát, így amikor ingyenfalatokat kellett kínálnia az utcán,  szellentéshangokat imitált megafonjával. Betegségfaktor: elenyésző.

Woody, a Brickleberry parkigazgatója: bár megjárt pár háborút, legnagyobb traumája, hogy kiskorában apja szoknyát adott rá, hogy halott feleségére emlékeztesse. Egy medvével él együtt. Betegségfaktor: magas.

Ron Swanson, a Városfejlesztési osztály Ron Swansonja: ex-feleségével gyűlölik egymást, de egy vad menetre bármikor kaphatók. Betegségfaktor: közepes.

Sterling Archer, egész pontosan Sterling Malory Archer az édesanyja után: a világ legveszélyesebb ügynöke, akit csak Hercegnő fedőnéven ismernek és nagyjából semennyire sem izgatja munkája, történetesen az, hogy megmentse a világot. Betegségfaktor: dupla nullás

Elképesztő sorozatok elborult karakterei a Comedy Central műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr726985049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása