Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Brutális fizika lett a legjobb ismeretterjesztő televíziós műsor

Komoly elismerést hozott a Spektrumnak a Kamera Korrektúra

2014. december 17. - emTV.hu

spektrum.jpgA legnagyobb és kisebb televíziók, gyártó cégek idén mintegy kétszáz műsorral pályáztak a díjra, közülük a Brutális fizika második évada a kulturális, tudományos-ismeretterjesztő kategória győztese lett. A Spektrum nagyon büszke az ismeretterjesztő sorozat sikerére.

brutalis_fizika.JPG

A Brutális fizika szériával az volt a célja, hogy bebizonyítsa, egy magas szakmai színvonalon elkészített műsor segítségével a fizikai szabályszerűségek nem csupán bárki által érthetőek, nap mint nap köztünk élő hétköznapi jelenségek, de szórakoztatóak is lehetnek. A Kamera Korrektúra elismerése ezt a törekvést igazolja vissza.

A Spektrum ezúton is szívből gratulál a Brutális fizika című műsoron dolgozó minden kollégájának, az egyes epizódok szereplőinek, valamint a sorozatot a csatorna megrendelésére készítő IKO Műsorgyártó Kft-nek.

A Spektrum a díj elnyerésekor bejelentette, hogy 2015-re tervezi a Brutális széria folytatását.

emTV.hu // Spektrum

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr276991021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása