Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kiosztották az idei Süss fel nap! díjakat

A sakkozó, a versenytáncosok és a regényíró

2014. december 17. - emTV.hu

tv2.jpgA Szamos Gourmet ház különtermében ünnepélyes keretek között átadták a TV2 nagyszabású társadalmi felelősségvállalási programjának díjait. A Süss fel nap! mai záróünnepségen három darab egymillió forintos támogatást adtak át.

sussfelnap14.JPG

A TV2 társadalmi felelősségvállalási programjának idei célja az volt, hogy megkeresse és bemutassa a jövő lángelméit, a tudomány, a technika, a művészetek és a sport területén kiemelkedő, különlegesen tehetséges, tizennégy év alatti gyermekeket és a jelentkező gyermek törekvéseit segítő felnőtteket - szakembereket, pedagógusokat, mentorokat. A TV2 októberben indult kezdeményezésére több mint száz pályázat érkezett az ország minden részéről. A beérkező jelentkezések közül a program kuratóriuma tíz pályázót választott ki, hogy a TV2 bemutassa őket műsoraiban.

A Süss fel nap! programban bemutatott tíz pályázattal kapcsolatban a nézők a TV2 facebook oldalán leadott szavazataikkal fejezhették ki tetszésüket. Több mint negyvenezer szavazat érkezett. A televíziós bemutatás után a program kuratóriuma újra rangsorolt, amely a nézői szimpátiaszavazáson kialakított sorrenddel került összesítésre.

A szerdai záróünnepségen a nézői szavazatok és a kuratórium összesített rangsora alapján három darab egymillió forintos támogatás került kiosztásra.

A TV2 támogatását elnyerő pályázók: Karácsonyi Kata sakkozó, Pindur Cintia és Gál Krisztián versenytáncosok és Sebők Aida regényíró. Gratulálunk nekik!

A program kurátorai voltak: Yvonne Dederick és Simon Zsolt, a TV2 Média Csoport tulajdonosai; Juhász Árpád geológus, a Magyar Tudományos Akadémia Ismeretterjesztési Bizottságának tagja; Lajkó Félix hegedűművész és zeneszerző; Polgár Judit kétszeres női sakkolimpiai bajnok; Somlai-Fischer Ádám építész; valamint Vizi E. Szilveszter orvos, farmakológus.

A TV2 gratulál a program résztvevőinek és a nyerteseknek! A Süss fel nap! program 2015-ben is folytatódik.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr916993221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása