Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az RTL Klub közleménye

Az RTL Híradó nem állított valótlanságot

2014. december 19. - emTV.hu

rtlklub.jpgMa egyes online lapokban megjelent cikkekkel ellentétben – amelyek az önkormányzat tájékoztatása alapján születtek – az RTL Híradó Habony Árpád unokatestvéreinek ingatlanszerzéséről szóló riportban nem állított valótlanságot. Az RTL Klub közleménye.

A riportban ugyanis nem állítottuk, hogy Habony Árpád unokatestvéreinek érdekeltségébe tartozó cégnek, vagy leányvállalatának adott bérbe ingatlanokat az önkormányzat. A kerületi polgármesteri hivatal – nekünk már korábban megküldött – tájékoztatása, és a cégnyilvántartásban fellelhető adatok alapján azt állítottuk, hogy a bérleti szerződés és az elidegenítésről szóló önkormányzati döntés idején Habony Árpád unokatestvérei nem voltak érdekeltek ezekben a cégekben, az adásvételek lezárultakor viszont már igen. Ez az állításunk teljes összhangban van az önkormányzat állításával, és az önkormányzat ezért az RTL Híradótól mindeddig nem is kért helyreigazítást.

Pápa Marianne személyével, és az ügyben betöltött esetleges szerepével nem is foglalkoztunk, a nevét nem említettük.

A kérdéses riport itt megtekinthető.

emTV.hu // RTL Klub

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr426997859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása