Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Újabb amerikai premiert hoz el nézőinek az AXN csatorna

Március 1-jén dupla epizóddal érkezik a Titkok és hazugságok

2015. február 05. - AXN

axn.jpgAz amerikai vetítéssel egy napon, március 1-jén dupla epizóddal érkezik meg a magyar nézőkhöz a Titkok és hazugságok című amerikai sorozat. A produkcióban két hollywoodi sztár, Ryan Phillippe és Juliette Lewis vezet be minket egy fordulatokkal teli nyomozás történetébe.

secrets_and_lies.jpg

Ben Crawford (Ryan Phillippe) reggeli futás közben a közeli erdőben megtalálja a szomszéd kisfiú holtestét, a nyomozás során pedig jó szamaritánusból hamar első számú gyanúsítottá válik. Az ügyet egy elszánt és szigorú detektív, Andrea Cornell (Juliette Lewis), kapja meg, aki rögtön felfedez néhány ellentmondást Ben viselkedésében, így a férfi egyből a nyomozás célpontjává válik.

Ben kétségbeesetten igyekszik megvédeni családját a megaláztatásoktól és az ügyet övező médiafelhajtástól. A szomszédok is egyre inkább elfordulnak a családtól, a férfinak pedig rá kell döbbennie, hogy a környezetében mindenkinek van valami rejtegetnivalója. Ben házassága már eddig is romokban hevert, de amikor elhatározza, hogy bármi áron bebizonyítja ártatlanságát, végérvényesen a feje tetejére áll minden.

Titkok és Hazugságok (Sercrets & Lies) szereplők
Ben Crawford – Ryan Phillippe (A hatalom hálójában, Az igazság ára, Kegyetlen játékok)
Andrea Cornell – Juliette Lewis (Augusztus Oklahomában, A rettegés foka, Született Gyilkosok)
Jess Murphy – Natalie Martinez  (New York-i helyszínelők, Az utolsó műszak)
Christy Crawford – KaDee Strickland (Doktor Addison)
Natalie Crawford – Indiana Evans  (Kék lagúna: Az ébredés)
Abby Crawford – Belle Shouse

A magyar hangokról a későbbiekben írunk!

emTV.hu // AXN

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr937142877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása