Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Távozik a TV2-től György Bence program- és hírigazgató

Az új tartalom és kreatív igazgató Shadia Nugud

2015. február 17. - emTV.hu

tv2csoport.jpgKözös megegyezéssel távozott a TV2 Csoporttól György Bence program- és hírigazgató. A szakember először felelős szerkesztői pozíciót töltött be a hírigazgatóságon, később szerkesztőségvezető, 2010. január 1-től az aktuális műsorok vezető szerkesztője volt.

György Bence 2014. február 1-től töltötte be a TV2 program- és hírigazgatói posztját. Távozását követően átalakul a program- és hírigazgatóság. Önálló szervezeti egységként Shadia Nugud vezetésével létrejön a Tartalom és kreatív igazgatóság, mely a Programstratégiai, a Kreatív, az Akvizíciós és a Marketing osztály működését fogja össze.

A TV2 Csoport új tartalom és kreatív igazgatója, Shadia Nugud több mint tíz éves, nemzetközi médiában megszerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik. Különböző pozíciókat betöltve dolgozott többek között a lengyel MTV, VH1 és Comedy Central csatornáknál. 2012-2014 között a Viacom International Media Networks londoni irodájában előbb kreatív igazgatói, majd tartalom és kreatív igazgatói pozíciót töltött be, felelve a Nickelodeon portfólióhoz tartozó orosz, balti államokbeli, ukrán, közép-kelet európai és izraeli érdekeltségekért.

A Tartalom és kreatív igazgatóság létrejöttével egy időben a TV2 Csoport tulajdonosai, ügyvezető igazgatói, Yvonne Dederick és Simon Zsolt közvetlen irányítása alatt, Gábor László főszerkesztő vezetésével folytatja munkáját az Aktuális műsorok főszerkesztősége.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr747184365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása