Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Tízen haltak meg a túlélőshow forgatásán

A tragédia hétfőn történt Argentínában

2015. március 10. - Ádám // emTV.hu

news.jpgAz eset hétfőn, Argentínában történt, amikor is egy francia kereskedelmi tévé 'Dropped' című túlélőshow-jának forgatása alatt ütközött össze két helikopter. Tíz ember vesztette életét, köztük három francia sportoló és a két pilóta. Az időjárás jó volt, a szerencsétlenség oka ismeretlen.

dropped_baleset.jpg

A 'Dropped' című reality által közzétett lista szerint az áldozatok között van három sportoló híresség; az ötvenhét éves Florence Arthaud női vitorlázó, a huszonöt éves Camille Muffat úszónő és a huszonnyolc éves Alexis Vastine ökölvívó.

A sorozat idei évadát február végén kezdték forgatni Patagóniában. A Buenos Airestől mintegy 1100 kilométerre történt szerencsétlenség oka ismeretlen. Sajtóértesülések szerint jók voltak az időjárási körülmények.

A helikoptereket La Rioja, illetve Santiago del Estero kormányzatától bérelte a stáb.

emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr117256237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása