Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szinkron vagy felirat avagy legendás-e még a magyar szinkron?

Ezzel a címmel rendez beszélgetést március 17-én a Katona

2015. március 11. - emTV.hu

news.jpgSzinkron vagy felirat avagy legendás-e még a magyar szinkron? címmel rendez beszélgetést március 17-én a Katona. A magyar szinkron helyzetét, problémáit járja körül Veiszer Alinda vendégeivel. Felvetik azt a kérdést is, hogy vajon legendás-e még a magyar szinkron.

Veiszer Alinda vendégei ezúttal  Bálint Péter (ügyvezető igazgató, UIP Duna Film), Bor Zoltán (ügyvezető igazgató, Masterfilm Digital), Malik Andrea (szinkron gyártás-szervező,TV2), Tabák Kata (szinkronrendező, Mafilm Audio), valamint Csőre Gábor és Galambos Péter.

Az eseményen videóüzeneteket is bejátszanak. Ezúttal Aprics László szinkronrendező, Dolmány Attila és Kern András szól hozzá a témához.

Katona József Színház – K:antin, március 17-én, kedden este nyolc órakor. Jegyek 1500 forintos áron vásárolhatók a színház pénztárában és itt az interneten keresztül.

emTV.hu

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr587258625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása