Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Barbinek Péter veszi át Gesztesi szerepét

Barbinek Péter veszi át a Jóban Rosszban Füredi polgármesterének szerepét

2015. március 25. - emTV.hu

tv2.jpgA színész jövő héten kezdi a forgatásokat, ahol két hétig dolgozik majd, amíg a stáb rögzíti a karakter búcsújeleneteit. Gesztesi utoljára április 16-án látható. A karakter távozásának utolsó jeleneteit jövő héttől már nem vele, hanem Barbinek Péterrel forgatja a stáb.

barbinek_peter.jpg

A szövegtanulás mellett a következő pár nap feladata lesz, hogy igazán megismerjem Füredi Attila karakterét, és kitaláljam, miként formálom majd meg, mi a mozgásterem ebben a szerepben. Egy ilyen napi sorozat forgatása teljesen más koncentrációt, figyelmet igényel a színésztől, mint egy színpadi mű, úgyhogy unatkozni biztosan nem fogok, sűrű napok várnak rám – árulta el a színész.

A Jászai Mari-díjas Barbinek Péter mindössze két hetet forgat majd a Jóban Rosszban stábjával. A színésszel felvett epizódok, Füredi Attila polgármester utolsó jelenetei április végén kerülnek képernyőre. A szerepéről Barbinek Péter a mai Aktívban mesél először.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr17302910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása