Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Titkok, szerelmek, profilozók és egy szicíliai utazás vár az AXN-nel

Évadpremier, évadzáró és nyereményjáték májusban

2015. április 15. - AXN

axn.jpgMájusban a Titkok és hazugságok (Secrets & Lies) utolsó epizódjában kiderül, hogy valóban Ben Crawford-e a bűnös. Érkezik még a Profilozók (Profilage) ötödik évada, valamint egy nyereményjáték, melynek fődíja egy darab kétszemélyes egy hetes utazás Szicíliába!

secrets_and_lies.jpg

Ahogy azt már a premier előtti vetítés után is megírtuk, a Titkok és szerelmek alaptörténete szerint a szobafestő Ben Crawford (Ryan Phillippe) miután a nejével durván összekap, az estét egy barátjával tölti és szétcsapja magát. Másnap, a reggeli futása közben a közeli erdőben megtalálja a szomszéd kisfiú, az öt éves Tom holtestét. Az ügyet egy elszánt és szigorú detektív, Andrea Cornell (Juliette Lewis) kapja meg, aki rögtön felfedez néhány ellentmondást, így a férfi egyből a nyomozás célpontjává válik.

A sorozat készítői több alternatív befejezést is forgattak a sorozathoz – mesélte egy interjúban a Ben feleségét alakító KaDee Strickland, és egyelőre még a szereplők sem tudják, hogy melyik befejezéssel zárul majd az évad, ám május 3-án este kilenckor kezdődő utolsó epizódból mindenre fény derül.

Május 19-től keddenként este kilenctől érkezik a Profilozók ötödik évada, melyben sok izgalmas dolog történik Chloéval: egy gazdag üzletember beleszeret, újra feltűnik a nővére, aki megpróbálja tönkretenni az életét, és szembe kell néznie legnagyobb ellenségével: saját magával.

A szicíliai játszma – Nyereményjáték az AXN-nel!

Az AXN nyereményjátékot indít, hogy meghálálja nézői hűségét. A szicíliai játszma április 20-án kezdődik és négy hétig tart, azaz május 17-én ér véget. Csupán heti két kérdésre kell válaszolni az AXN csatornacsalád sorozataival kapcsolatban az értékes heti nyereményekért és a fődíjért, mely egy kétszemélyes egy hetes utazás Szicíliába. A második helyezett nyereménye egy Sony tévé blu-ray lejátszóval és házimozi rendszerrel, a harmadik szerencsés pedig egy Sony tévével lesz gazdagabb. Hetente papucs, strandtáska, műanyag frappés pohár és törölköző is gazdára talál majd!

A részletekért érdemes látogatni az AXN weboldalát, facebookját, twitterét és instagramját!

emTV.hu // LOUNGE Communication

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr577369064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása