Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Maratonnal tér vissza Noah Wyle és csapata

A titkok könyvtárával köszönti a májust a Universal Channel

2015. április 24. - emTV.hu

universal.jpgBár a folytatásra még várni kell, most mégis újra találkozhatnak a nézők a Universal Channel népszerű kalandsorozatával. Flynn Carsen és tanítványai februárban elbúcsúztak a rajongóktól, május elsején azonban egy nap erejéig ismét mágikus világukba repítenek.

titkok_konyvtara.jpg

Sikeres évadot zárt A titkok könyvtára című film tíz részes sorozat-adaptációja, amelyben a rejtély, a mágia és az akció mellett a humor sem maradhat el. A könyvtáros kalandokban a Vészhelyzet egykori sztárja mellett Rebecca Romijn is főszerephez jut, aki – bár Antonio Banderas, Hugh Jackman, Patrick Stewart, vagy éppen Halle Berry oldalán is feltűnt már –  leginkább az X-Men filmek kék szuperhőseként írta be magát a köztudatba.

A titkok könyvtára a vele megegyező című film folytatása; Flynn Carsen (Noah Wyle) könyvtáros utódjainak mágikus kalandjait és veszélyes küldetéseit mutatja be. A fantasy-akció történet a világhírű Metropolitan Könyvtár alatt folytatódik, amely olyan tudósok és kalandorok több száz éves főhadiszállását rejti, akik veszélyes és mágikus ereklyéket gyűjtenek és juttatnak vissza a Könyvtárba. Egy ősi testvériség viszont a Könyvtár és a Könyvtárosok vesztét akarja, így háborút hirdet az emberiség ellen. Ezért Flynn és segítője Eve Baird (Rebecca Romijn) három új könyvtárost keres (Lindy Booth, Christian Kane, John Kim), akik segítségével megmenthetik a Földet. Veszélyek és komoly feladatok várnak hőseinkre, és sokszor úgy tűnik, nincs kiút. A sorozat tele van akcióval és rejtélyekkel, de a vidámság is helyet kap, így garantáltan az egész családot a tévé elé szegezi majd.

A második évadra sem kell már sokat várni, hiszen újabb tíz rész van készülőben, amelyek a tervek szerint még ez év végén napvilágot látnak. A folytatásban Noah Wyle, Rebecca Romijn, Christian Kane, Lindy Booth, John Kim és John Larroquette is visszatér. Addig is idézd fel az első tíz rész izgalmait, egy egész napos maratonnal!

A titkok könyvtára, első évad, május 1-jén, 9.20-tól a Universal Channel műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr297393172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása