Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A retro az új szexi

Comedy Central: Ez már egyszer lement itthon

2015. május 04. - emTV.hu

cc.jpgAz ismétlés a tudás anyja, ahogy a sablongyűjteményből vett közmondás is tartja. Az országos premiereket sutba vágva, most a retro az új szexi jegyében tűzi műsorára a csatorna azt a sorozatot, amit egyszer, egy másik csatornán már láthattunk. Jön a Christine kalandjai!

julia_louis_dreyfus.jpg

Julia Louis-Dreyfus 2006-ban indult sorozata pontosan négy évet töltött képernyőn, 2010-ben tartották az évadzárót. Ez az időtálló prémium tartalom most a Comedy Centralon is elidőz egy kicsit, hogy a langymeleg limonádésorozatok kedvelői kellően kiélvezhessék a családi szitkom egyszer már eldurrogtatott poénjait.

A történet egy negyvenes anyukáról szól, aki görcsösen pasizik, de sehogy sem megy neki. Mindez megfűszerezve egy kis életszerű gyerekneveléssel, az ingyenélő testvér otthon lebzselése gerjesztette feszkókkal, valamint az ex-férjjel és annak új partnerével való kényszeres jópofizásokkal.

Julia Louis-Dreyfus sem ettől a sorozatszerepétől vált híressé, bár Emmy-díjat nyert Christine megformálásáért - biztos erős volt a mezőny akkoriban -, de más említésre méltó név nem szerepel a díszes stáblistán.

A délutánonként otthon sziesztázók nagy örömére, mától minden hétköznap a szappanoperák sávjában, 17:30-as kezdéssel érkezik a Christine kalandjai

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr987429152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása