Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ismét forgat az AXN Lengyelországban

Az AXN saját gyártású sorozata hamarosan folytatódik

2015. május 11. - emTV.hu

axn.jpgViveca Sten Sandhamni gyilkosságok című népszerű krimisorozata újra megelevenedik a lengyel partvidéken. A Gyilkosság a parton (Zbrodnia) című három részes minisorozat első évadát januárban láthattuk. Az AXN saját gyártású sorozata hamarosan folytatódik!

zbrodnia.jpg

A második évad a krimisorozat Zárt körben című könyvét dolgozza fel. A történet szerint a félsziget nyugalmát egy újabb gyilkosság zavarja meg: az éves lóverseny ugyanis közel sem a tervek szerint alakul. A rajtvonalnál az egyik versenyzőt - egy alapítvány igazgatóját - mellkason lövik az ünneplő tömeg szeme láttára. Elkeseredett hajsza kezdődik a merénylő után.

"Az első éved fölülmúlta a várakozásainkat" – mondta John Rossiter, a Sony PicturesTelevisionNetworks közép-európai igazgatója. – "A produkció nagy népszerűségnek örvendett Lengyelországban – az általában nehezen elérhető – 25-34 éves korosztály körében, sőt, folyamatosan nőttek a nézettségi mutatóink is. Fantasztikus hír mind a rajongók, mind pedig az AXN számára, hogy a Gyilkosság a parton idén ősszel egy új évaddal térhet vissza."

emTV.hu // LOUNGE Communication

facebook.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr357451462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása