Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ősztől az RTLII-n alszik Pimasz úr

Hamarosan az RTLII-n láthatjuk Papp Gergő ottalvós műsorát

2015. május 12. - emTV.hu

rtl2.jpgPapp Gergő ősztől már az RTLII-ről jelentkezik azzal a formátummal, mellyel az utóbbi időben összeforrt a neve. A Pimasz úr Ottalszik címmel jelentkező műsorban újabb közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit.

"Az RTL-nek köszönhetően nemcsak újabb epizódokat láthatnak a nézők, de új kapuk is megnyílnak, hiszen olyan sztárokat is megkereshetek, akik eddig szóba sem jöhettek" – mondta Papp Gergő, aki feleségével együtt már bele is vetette magát az új epizódok forgatásába. A nézőknek pedig nem kell már sokat várniuk, hogy beleshessenek a sztárok otthonába.

"Papp Gergő annak idején az RTL Klubnál kezdte a pályafutását és nagy örömünkre szolgál, hogy most a saját formátumával újra az RTL csapatában üdvözölhetjük. Különösen örülünk, hogy ez a műsor ősztől már nálunk, az RTLII-n lesz látható" – tette hozzá Kolosi Péter programigazgató.

emTV.hu // RTL Kábeltelevízió

facebook.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr987453704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása