Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Exkluzív tudósítás Cannes-ból a TV2-n

A TV2 folyamatos tudósítást ad a 68. Cannes-i Filmfesztivál eseményeiről

2015. május 18. - emTV.hu

tv2.jpgExkluzív interjúk, hírek és beszámolók várják a nézőket a csatorna aktuális műsoraiban. Ennek köszönhetően a nézők nyomon követhetik a díjesélyes hazai filmek sikereit, valamint első kézből értesülhetnek a nemzetközi porondon elért magyar eredményekről.

A TV2 folyamatosan tudósít, exkluzív hírekkel jelentkezik Cannes-ból, a világ legrangosabb filmfesztiváljáról. Az aktuális műsorok, mint a Tények, Aktív és Mokka anyagainak köszönhetően a nézők nyomon követhetik a díjesélyes hazai filmek sikereit, első kézből értesülhetnek a nemzetközi porondon elért magyar eredményekről és folyamatos beszámolót kapnak a filmkészítés nagyjairól.

A TV2 Cannes-ban tartózkodó helyi tudósítója számos magyar eredményről számolt be az idei fesztiválon, mely több szempontból is különleges. Közel ötven év után először, elsőfilmes rendezőnk, Nemes Jeles László komoly eséllyel indul a Saul fia című filmjével a fesztivál fődíjáért, az Arany Pálmáért. A nemzetközi filmfesztiválon a tavaly elhunyt Jancsó Miklósról is megemlékeztek, amikor ötven évvel a cannes-i premier után újra bemutatták a rendező Szegénylegények című alkotását. Természetesen a május 24-i záróünnepségről is exkluzív tudósítással jelentkezik a TV2.

Az adásba kerülést követően az összes beszámoló elérhető online, a TV2.hu oldalon.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr127471490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása