Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Folytatódik a Halt and Catch Fire – CTRL nélkül

Jön a második évad – 24 órával az amerikai bemutatót követően

2015. május 20. - emTV.hu

amc.jpgA Halt and Catch Fire második évada az első olyan sorozat, amely 24 órával az amerikai premiert követően elindul a hazai AMC-n. Közvetlen a premier előtt a teljes első évadot levetíti a csatorna. Most, a sorozat második évadának indulásakor 1985 márciusát írunk.

"Szeretnék építeni egy olyan gépet, amihez senki nem volt elég tökös" – mondta Joe MacMillan (Lee Pace), a Halt and Catch Fire – CTRL nélkül című sorozat első évadában.

A fiktív drámasorozatban a volt IBM-es felsővezető visszafejtette egykori munkaadójának fő termékét és belerángatta akkori vállalatát, a Cardiff Electric-et a személyi számítógépek terén zajló versenybe. Joe hatalmas technikai bravúrt vitt véghez maroknyi csapattával, miközben a feszültség egyre fokozódott a texasi Szilikon-völgyben és hőseink magánéletében egyaránt.

Most, a sorozat második évadának indulásakor 1985 márciusát írunk. Több, mint egy év eltelt, mióta Joe MacMillan felgyújtotta a Cardiff Electronic vállalat egy teherautónyi PC-jét. A tanulság a következő: a történelemben csak az igazán zavaró ötletek számítanak.

A technológia újabb hulláma már úton van és megérkezhet Cameron és Donna Zendülés (Mutiny) nevű cégéhez.

Cameron elképzelése, amely szerint az emberek egyszer majd úgy játszanak a számítógépeken, hogy közben közös hálózaton vannak - megvalósult. A cég azonban bizonytalan anyagi lábakon áll és a két nő között a feszültség egyre jobban éleződik. Tenni akarásuk és az újítás iránti vágyuk azonban ad elég hajtóerőt, amelyből jut Joe, Gordon és Bosworth számára is. Joe a száműzetéséből igencsak megváltozva tér vissza, ráadásul nem is egyedül, vele jön új szerelme, Sara (Aleksa Palladino).

Halt and Catch Fire – CTRL nélkül második évad június 1-től, 21:15-kor az AMC műsorán!

emTV.hu // AMC

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr97477400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása