Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Emmy-díjas sorozattal erősít a DoQ

Tripla adag tudomány és történelem minden hónap utolsó szombatján

2015. május 29. - emTV.hu

doq.jpgMilyen mérnöki csoda áll az egyiptomi piramisok építésének hátterében? Egyedül vagyunk az univerzumban? Mi történne a Föld lakosságával, ha egy globális katasztrófával kellene szembenéznie? Igényes sorozatok nagy dózisban: Triplázó szombat a DoQ műsorán!

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ a tudományos világ szerelmesei május 30-ától, a DoQ Triplázó szombatjain. A maraton a Megakatasztrófák, Egy birodalom felépítése és a Világegyetem című sorozatok három-három epizódjával indul, hogy elkalauzolja a tévénézőket a csillagászat, a világkatasztrófák és az ókori építészet rejtélyes világába.

Mely bolygókon hullik gyémánt és sav az égből? Léteznek földönkívüliek a Tejútrendszerben? A Világegyetem című sorozat a végtelen világegyetem titkait tárja fel, igazi tudományos csemegét nyújtva a csillagászat rajongói számára.

Az Egy birodalom felépítése című tudományos sorozat az ókor mérnöki és építészeti vívmányait mutatja be: a római birodalom történetével foglalkozó első epizódot 4 Emmy-díjra jelölték, amiből kettőt meg is nyert.

Mi történne, ha a közeljövőben olyan globális katasztrófákkal kellene szembenéznünk, mint amilyenek évszázadokkal vagy évezredekkel ezelőtt sújtották bolygónkat...? Képesek lennénk megbirkózni a helyzettel? A Megakatasztrófák ennek jár utána.

Triplázó szombat május 30-án 14:00-től 23:00-ig a DoQ műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr467502460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása