Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szeptemberben jön a The Americans a COOL-on

Foglalkozásuk: Amerikai

2015. augusztus 13. - emTV.hu

cooltv.jpgTöbbszörös díjnyertes amerikai sorozat érkezik hamarosan a COOL-ra. A kritikusok által is elismert The Americans című politikai dráma Foglalkozásuk: Amerikai címmel látható néhány hét múlva a COOL-on. A cikkben megtaláljátok a sorozat magyar hangjait is.

A COOL idén szeptemberben egy lebilincselő kémtörténetet hoz el Magyarországra. A számos Emmy díjra jelölt és Television Critics Association, illetve Critics Choice Television Award díjas sorozat a nyolcvanas évek Amerikájában játszódik. A középpontban két alvó KGB ügynök áll, akik új személyazonosságukkal letelepedtek az USA-ban, egy átlagos amerikai család életét élik. Férj és feleségként tisztes családot alapítottak, vállalkozást indítottak, több évtized alatt tökéletesen beépültek, várva, hogy egyszer majd szükségük lesz rájuk és így szolgálhatják hazájukat, a Szovjetuniót.

A hidegháborús hangulatot újszerűen bemutató sorozat főbb szerepeiben Keri Russel, Matthew Rhys, Holly Taylor, Noah Emerich és Annett Mahendru látható.

a magyar változat munkatársai

Elizabeth Jennings
Philip Jennings
Paige Jennings
Henry Jennings
Stan Beeman
Nina Krilova
Frank Gaad
Sandra Beeman
Martha Hanson
Claudia
Matthew Beeman
Chris Amador
Keri Russell
​​Matthew Rhys
Holly Taylor
Keidrich Sellati
​Noah Emmerich
​Annet Mahendru
​​Richard Thomas
Susan Misner
Alison Wright
Margo Martindale
​​Danny Flaherty
Maximiliano Hernández
Bognár Anna
Szabó Máté
Laudon Andrea
Berecz Kristóf
Széles Tamás
Ősi Ildikó
Vári Attila
Zakariás Éva
Németh Kriszta
Menszátor Magdolna
Baráth István
Turi Bálint

magyar szöveg: Monory Csaba
hangmérnök: Hadfi Dezső
vágó: Kozma Judit
gyártásvezető. Mázsár Gyula
szinkronrendező: Varga T. József

A Magyarországon először a COOL-on látható sorozat mellett jön a Gyilkos elmék, a Dr. Csont, a Mentalista, a Castle és a Döglött akták újabb évada is, melyek a kereskedelmi célcsoportban, főműsoridőben többször is kiemelkedő nézettséggel futottak az elmúlt időszakban.

emTV.hu // RTL Magyarország

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr577704160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása