Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Novemberben startol 'A tikok könyvtára' folytatása

Noah Wyle és csapata újra akcióban

2015. szeptember 11. - emTV.hu

universal.jpgOrszágos premierrel térnek vissza a képernyőre a család kedvenc könyvtárosai! November 2-án, pénteken, huszonnégy órával az amerikai bemutatót követően hazánkban is debütál A titkok könyvtára című sorozat mágikus világának második felvonása.

a_titkok_konyvtara_s2.jpg

Csupán egy nappal az amerikai megjelenés után hazánkban is elvarázsolja a rajongókat A titkok könyvtára című fantasy második évada, amelyben a rejtély, a mágia és az akció mellett a humor ezúttal sem maradhat el. Az adaptáció alapját az azonos című filmek hívták életre. A kezdő széria nemzetközi premierje 2014 decemberében volt, amelyet Amerikában és más európai országokban is a kábelcsatornák legjobb sorozatai között emlegettek, de a készítők a folytatástól is hasonló népszerűséget remélnek.

"Biztosak vagyunk benne, hogy a visszatérés is nagy siker lesz, A titkok könyvtára eddigi népszerűségét követve" – kezdte Steve Patscheck, az NBC Universal nemzetközi hálózat ügyvezető alelnöke. "Az első évad látható volt a csatornáinkon világszerte, és 2014-ben a legjobb sorozat lett a Syfy-on Angliában, Spanyolországban és Hollandiában is. Alig várjuk, hogy bemutathassuk a sorozat második évadát" – tette hozzá.

A történet ismét a világhírű Metropolitan Könyvtár alatt folytatódik, amely olyan tudósok és kalandorok több száz éves főhadiszállását rejti, akik veszélyes és mágikus ereklyéket gyűjtenek és juttatnak vissza a Könyvtárba, ezzel védve a világot. A második évadban a kivételes csapat újra egyesül, hogy megoldjon egy izgalmas rejtélyt, amikor egy különös vihar száll Manhattanre. Meg kell tanulniuk csapatként együttműködni, miközben szembe kell nézniük saját gyengeségeikkel, és felelősséget vállalni a műtárgyak összegyűjtéséért és védelméért.  Fő küldetésük megakadályozni, hogy az ereklyék rossz kezekbe kerüljenek.

A titkok könyvtára második évad – november 2-án, 21:20-tól a Universal Channel műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr627776994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása