Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Őrült celebcsapatok búcsúznak ma a TV2-n

Utolsó adásához érkezik az Ezek megőrültek!

2015. október 09. - emTV.hu

tv2.jpgMa este szezonzáró adásához érkezik az Ezek megőrültek! Kiderül, hogy a Kék Szúnyogok, vagy a Piros Gyíkok csapatának tagjai az ország legőrültebb celebjei. A végjátékba a Szögeczki Ági, Szentgyörgyi Rómeó és Zámbó Krisztián, valamint Aleska Diamond, Varga Viktor Zámbó Árpy jutott.

ezek_megorultek.jpg

A vállalkozó kedvű hírességek mindent megtettek, hogy estéről-estére bizonyítsák: elvan a celeb, ha játszik… Ha kellett, pillecukrot tömtek magukba, ha kellett, vazelinnel leöntött pályán siklottak és csak rajtuk múlott, hogy megússzák-e a rettegett sárfürdőt, vagy sem. A műsor két házigazdája Majka és Tilla mesterien terelgették a csetlő-botló sztárokat és szinte az összes játékot kipróbálták, hogy tudják, mire vállalkoztak a játékosok.

A végjátékba a Szögeczki Ági, Szentgyörgyi Rómeó és Zámbó Krisztián alkotta Piros Gyíkok, valamint az Aleska Diamondból, Varga Viktorból és Zámbó Árpy-ból álló Kék Szúnyogok csapata jutott. A két csapat közül ma valamelyik kiérdemli Az ország legőrültebb celebcsapata címet.

Ezek megőrültek! finálé ma este negyed kilenckor a TV2 műsorán!

emTV.hu // TV2

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr627952434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása