Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Életveszélyes fordulatok a Kettős ügynök folytatásában

A negyedik évad minden csütörtökön a Universal Channel műsorán

2015. október 31. - emTV.hu

universal.jpgAnnie Walker a CIA ügynökeként eddig is számtalan veszélyes bevetésen vett részt, de az új szériában az életét is kockára teszi, hogy végigvigye küldetését. A helyzetet ráadásul bonyolítja, hogy továbbra is szerelmespárként dolgoznak Auggie-val. A negyedik évad csütörtökönként!

kettos_ugynokok.jpg

Romantikus hangulatban nyitott a Kettős ügynök negyedik évada, ám az idill nem tartott sokáig. Annie-nak és Auggie-nak meg kell tanulnia összeegyeztetni a munkát és a magánéletet, amit az is nehezít, hogy miközben próbálják megvédeni egymást, a bizalom továbbra sem az erősségük. Ráadásul a küldetések miatt sokszor fizikailag is távol kerülnek egymástól. A szálakat még jobban összekuszálja Arthur lemondása, akinek a pozícióját volt felesége, Joan Campbell szerzi meg. A nő helyére ideiglenesen Auggie Andersont, majd a leváltását követően Calder Michalest nevezik ki. A közös munka nem indul zökkenőmentesen, különösen miután Annie és Auggie rájönnek, hogy a férfi Henry téglája.

Az események – amelyek alakulásában fontos szerepe van Arthur fiának, Teonak is – Kolumbiába és Hong Kongba vezetik az ügynököket, de hamarosan Svájcban, Dániában és Németországban folytatódnak az izgalmak. Annie és Auggie kapcsolata folyamatos próbatételek elé kerül, az akciósorozat főhősnője pedig egy váratlan fordulatot követően hamarosan új külsővel bukkan fel a képernyőn.

Kettős ügynök negyedik évad minden csütörtökön 21:20-kor a Universal Channel műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr118038762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása