Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Régi-új páros az ATV-n

Összeszokott párossal erősít az ATV

2015. november 02. - emTV.hu

atv.jpgNovember 2-tól Bombera Krisztina és Simon András számol be a nézőknek a legfrissebb eseményekről az új híradóban, minden hétköznap este kilenckor. A  hírek frontvonalából jelentkező tapasztalt páros az első adásban együtt, utána felváltva informálja majd a nézőket a nap legfontosabb eseményeiről.

Bombera Krisztina és Simon András kettőse garancia a hiteles tájékoztatásra: a két híradós november 2-tól vezeti a csatorna új, hétköznap esti híradóját. A  hírek frontvonalából jelentkező, tapasztalt páros az első adásban együtt, utána felváltva informálja majd az ATV nézőit a nap legfontosabb eseményeiről. A délutáni híradókhoz hasonlóan, az Este 9-et is Onyutha Judit időjárás jelentése zárja majd.

Este 9, az ATV új híradója ma este kilenctől az ATV műsorán!

emTV.hu // ATV

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr198044032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása