Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

November 23-án jön A Kocka!

Hét játék, kilenc élet, hihetetlen izgalmak és tízmillió forintos főnyeremény

2015. november 03. - emTV.hu

tv2.jpg November 23-án jön a TV2 vadonatúj game-showja Ördög Nórával. A játékosoknak saját határaikat feszegetve, komoly koncentrációt és ügyességet igénylő feladatokkal kell megküzdeniük egy hatalmas kocka belsejében, hogy minél több pénzzel mehessenek haza.

Minden eddiginél látványosabb és izgalmasabb game-showt indít a TV2, ahol a játékosoknak saját határaikat feszegetve kell teljesíteniük az eléjük kerülő feladatokat. A Kocka november 23-tól minden hétköznap este kerül képernyőre Ördög Nóra műsorvezetésével.

"Ez az első alkalom, hogy egy game-showt vezetek, így hatalmas izgalommal vágtam neki a forgatásoknak. Kemény, feszített tempóban vettük fel az adásokat, de egy percig nem éreztem megterhelőnek, mert elképesztően szórakoztató volt minden egyes pillanat. Rá kellett jönnöm, hogy én nem vagyok egy szigorú játékmester-típus, igyekeztem a résztvevőket támogatni, próbáltam a cinkosuk lenni A Kockával szemben, mert bármennyire is egyszerűnek tűnik egy-egy feladat, bent, A Kockában, minden óriási kihívássá változik. Az egész stáb nagyon lelkes volt, fantasztikus hangulatban zajlott a közös munka. Remélem, a nézők is annyira fogják szeretni A Kockát, mint mi" – mondta Ördög Nóra.

A játék középpontjában álló hatalmas kockában a játékosoknak mindent be kell vetniük, hogy minél több pénzzel mehessenek haza. A tízmilliós fődíjért hét feladatot kell teljesíteniük a versenyzőknek, amihez kilenc életet kapnak a játék elején. Jól mutatja, mennyire erőt próbáló játék A Kocka, hogy a műsor angliai történetében mindössze egyvalakinek sikerült haza vinnie a fődíjat a kilenc évad alatt. Így bármennyire is soknak tűnik a kilenc élet, nem lesz egyszerű dolga annak, aki felveszi a harcot A Kockával.

emTV.hu // TV2

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr298047044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása