Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Harcművészet az AMC új sorozatában

Plusz az Into The Badlands magyar hangjai

2015. november 12. - emTV.hu

amc.jpgTudjátok, hogy az Into The Badlands-ben elég komoly harcművész komponens van, de azt talán még nem, hogy a készítők ezt mennyire komolyan vették. Jöjjenek a magyar hangok és egy kis érdekesség arról a sorozatról, mellyel kapcsolatban az AMC-vel közös játékot hirdettünk!

A készítők, és nem különben a színészek elkötelezettségének mértékét jelzi, hogy hat héten át minden nap reggel délután hatig harcos edzőtábort tartottak azon színészeknek, akiknek nem volt harcművész előképzettségük. A táborban az oktatók először felmérték a színészek természetes képességeit, hogy mi mindenre képesek maguktól, majd pedig kitalálták, hogy miképpen tudják ezen természetes képességeknek hasznát venni a harckoreográfiákban. És persze új dolgokat is tanítottak nekik.

Nyilván valakiből hat hét alatt nem lehet harcművész mestert faragni, de a megfelelő mester jobbá teheti tanonca már meglévő képességeit.

Magyar hangok...

M.K. / Aramis Knight // Ducsai Ábel
Sunny / Daniel Wu // Simon Kornél
Quinn / Marton Csokas // Sarádi Zsolt
Lydia / Orla Brady // Pápai Erika
The Widow / Emily Beecham // Balsai Móni
Tilda / Ally Ioannides // Eke Angéla
Bale / Benjamin Papac // Márkus Sándor
Ryder / Oliver Stark // Orosz Ákos        
Jade / Sarah Bolger // Hay Anna

emTV.hu // AMC

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr238074254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása