Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új stílusmagazin indul ma a TV2 műsorán

"A divat változik a stílus örök"

2015. november 14. - emTV.hu

tv2.jpgHat héten át minden szombaton láthatnak a nézők a TV2-n. A műsor ugyanakkor nemcsak trendeket mutat meg, két külön rovat foglalkozik az egészséges életmóddal és azzal, milyen egy igényes nő, milyen elvárásai vannak a mindennapokban magával és a környezetével szemben.

"Új trendeket, kifinomult és extrém stílusokat is megmutatunk ebben a műsorban" – mondta Magony Szilvia műsorvezető. "Szeretnénk, ha látnák a nézők merrefelé halad a divat Magyarországon, és ötleteket kapjanak a saját stílusuk kialakításához."

Magony Szilvia, aki mellett Gajdos Tamás műsorvezető is feltűnik, hiszen nemcsak a hölgyeket, a férfiakat is épp úgy foglalkoztatja a divat.

Minden adásban feltűnik egy stílusos sztárvendég, aki magáról mesél. Többek között Schiffer Miklós, Náray Tamás, Árpa Attila és Vágó Réka, akik mesélnek hobbijaikról, kedvenc sportágukról, életmódjukról, és természetesen megmutatják ruhatárukat, kedvenc tárgyaikat, fotóikat. Az is kiderül, hogy képzelik el a számukra ideális, stílusos férfit és nőt.

A műsor ugyanakkor olyan örökzöld kérdésekre keresi a választ, mint például: ki mit szeret legjobban a másik nemben? Mit néz meg először, mi neki a legfontosabb? Vagy, hogy épp milyen ruhadarabot szeret látni a férfi a nőn és fordítva.

TrenDélet premier ma 11:35-kor a TV2 műsorán!

emTV.hu // TV2

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr728077038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása