Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Már lehet jelentkezni a Farmra

Húszmillió forint értékű nyeremény a tét

2015. november 22. - emTV.hu

rtlklub.jpgTegnap este óta adott a lehetőség minden tizennyolcadik életévét betöltött személynek, hogy részese lehessen az RTL Klub tavasszal induló, a Viasat3-on már 2002-ben futó, a több, mint negyven országban is sikerrel futó reality-nek, a Farmnak. Jelentkezni az rtl.hu/farm oldalon lehet!

A több mint negyven országban – köztük Svédországban, Norvégiában, Franciaországban és többek között Horvátországban is – nagy sikerrel futó valóságshow-ban megadatik a lehetőség, hogy távol a város zajától és a komfortos otthontól egy farmon tegyétek próbára magatokat.

Legyen szó bármilyen mezőgazdasági munkáról, egy múlt századbeli tanyán bizonyíthatjátok be, hogy kemény fából faragtak. Érdemes visszamenni az időbe’, hiszen a legkeményebb és legkitartóbb versenyző húsz millió forint értékű össznyereménnyel távozhat a Farmról.

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr728097916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása