Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új magyar akció-thriller sorozat érkezik

December végén jön a nyolc részes Szérum az RTLII-re

2015. december 09. - emTV.hu

rtl2.jpgAz RTLII az év végén műsorára tűzi a Stone in the river című nemzetközi piacra készült akció-thriller filmsorozatot Szérum néven. A sorozat világpremierje így Magyarországon lesz, melynek főszerepeiben Kálid Artúr, Czukor Balázs és Pető Kata látható. Promo a tovább mögött!

A Stone in the River (Szérum) egy akciódús thriller, melynek három főhőse úgy sodródik az eseményekben, mint kövek a folyóban. A több szálon futó, komplex dramaturgiával felépített történet folyamatos csavarokkal, drámai feszültséggel és lehengerlő látványvilággal rendelkezik. Dramaturgiájában és feszültségében a 24 és A szökés című sorozatokat idézi, vizuális világában és atmoszférájában pedig a skandináv filmek jelennek meg. A filmsorozatot a gyártó külföldi terjesztésre készítette, ugyanakkor a világpremier az RTLII-n lesz.

A történet szerint 1986–ban a csernobili katasztrófa idején rejtélyesen eltűnik egy turistahajó száztizenhat fővel a fedélzetén. Napjainkban – amikor a sorozat is játszódik – egy gyógyszergyár új vakcina bevezetésével láncvírust tervez elterjeszteni, hogy elkerülje a gazdasági csődöt. A szintén felszámolás szélére sodródott Kórháznak egyetlen lehetősége nyílik a túlélésre: a mentőövet dobó gyógyszergyár, a PharmaGlobe, amely látszólag hajlandó is segíteni azzal, hogy az intézményben indítja el oltóprogramját. A Kórházban rejtélyes gyilkosságok történnek, kormányzati szintig elérő összeesküvésekre derül fény. A három főszereplő, Angéla (Pető Kata), Lauren (Czukor Balázs) és Pierre (Kálid Artúr) egyre mélyebbre sodródik a kialakuló káoszban, amely során sorra csukódnak be előttük a menekülést jelentő ajtók, összezárva őket a Kórház múltjának néhány régen feledésre ítélt, sötét titkával.

A nyolc részes filmsorozat december 21-én, hétfőn este fél tizenegytől naponta lesz látható az RTLII-n, a záró epizódot december 30-án láthatjuk.

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1008153222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása