Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vadonatúj sorozattal kezdi az újévet a Viasat3

Kalandok, szerelem, elfek, démonok

2015. december 17. - emTV.hu

viasat3.jpgMindössze két nappal a világpremiert követően már magyar szinkronnal érkezik a Terry Brooks bestselleréből készült Shannara – A jövő krónikája című sorozat első epizódja a Viasat3-ra. A rendkívül látványos és monumentális, friss és fiatalos sorozatot teljes egészében Új-Zélandon forgatták.

Évezredekkel civilizációnk pusztulása után bolygónkat – amit ekkor már Négyföldként ismerünk – az emberek mellett trollok, gnómok és elfek lakják. Utóbbiak közé tartozik a Shannara-család, akik felmenőik révén olyan természetfeletti képességek birtokosai, amelyek segítségével döntően befolyásolhatják a világ alakulását. A világét, amit most rég feledésbe merült, sötét erők fenyegetnek. A gonosz ellen Amberle, az elf hercegnő, a Shannara-család utolsó leszármazottja: a félig ember, félig elf Will és Eretria, a bandita – három, egymástól gyökeresen eltérő személyiség fog össze. Küldetésük, hogy megmentsék a világot – ám eközben saját félelmeikkel is meg kell küzdeniük.

magyar hangok...

Amberle Elessedil // Poppy Drayton / Csuha Borbála
Wil Ohmsford // Austin Butler / Timon Barnabás
Eretria  // Ivana Baquero / Pekár Adrienn
Allanon // Manu Bennett / Széles Tamás
Tilton parancsnok // Emilia Burns / Nemes Takách Kata
Ander Elessedil // Aaron Jakubenko / Szatory Dávid
Eventine Elessedil // John Rhys-Davies / Jakab Csaba
Catania // Brooke Williams / Dögei Éva

A sorozatban a feltörekvő fiatal színészek mellett ismert állandó szereplők is lesznek. A magyar szöveget Surányi Zsófi, a szinkront Juhász Anna rendezte az SDI Media műtermeiben.

A Shannara – A jövő krónikája készítői: Jon Favreau (Vasember) és Jonathan Liebesman (Tini Nindzsa Teknőcök), íróként a Smallville-t is jegyző Miles Millar mellett a sorozat alapjául szolgáló, húsznál is több könyvből álló Shannara- regényfolyam szerzője, Terry Brooks is közreműködött. A rendkívül látványos és monumentális, ugyanakkor friss és fiatalos sorozatot teljes egészében Új-Zélandon forgatták.

Shannara – A jövő krónikája premier január 7-én, csütörtökön este kilenc órától a Viasat3 műsorán!

emTV.hu // Viasat

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr918179512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása