Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jókedv és romantika karácsonyra a TV2-n

Ünnepi műsorkínálattal várják a TV2-csatornák a nézőket

2015. december 24. - emTV.hu

tv2.jpgAz év utolsó hetében is érdemes lesz a TV2 csatornáival tartani, a műsorkínálatban mindenki talál majd kedvére valót, legyen szó családi vígjátékokról, romantikus filmekről vagy a legkedvesebb magyar mesékről. A TV2 népszerű sztárjait a saját gyártású szórakoztató műsorokban láthatjuk.

remotec_xmas.jpg

Két országos tévépremierrel indul a karácsony: a TV2 műsorán a Hupikék törpikék 2-t és a Nagyfiúk 2-t láthatják a nézők, de olyan nagy kedvencek is lesznek, mint a Jégkorszak 4 vagy a Shrek. A romantikus filmek kedvelőinek igazi klasszikusokkal kedveskedünk: a Sztárom a párom, a Holiday és a Ha igaz volna bearanyozzák az ünnepet.

A kicsikre is gondoltak: dél körül és ebéd után a klasszikus magyar rajzfilmek kötik le a gyerekek figyelmét, lesz Vuk, Macskafogó, Lúdas Matyi és Szaffi.

A SuperTV2 műsorán idén akcióhősökből nem lesz hiány, nagy kasszasikereket tűz képernyőre a csatorna. A Transformers 1-2-3, a S.W.A.T. – Különleges kommandó, A szállító, és a mára már kultikussá vált A Wall Street farkasa című filmet láthatják azok a nézők, akik a békés karácsony mellé egy kis izgalomra is vágynak.

Hasonló érdekességeket kínál a FEM3 is: izgalom, nevetés és igazi érzelmek minden mennyiségben. Az ünnepek alatt is rengeteg szívet melengető filmmel várják a FEM3 nézőit, érdemes külön is kiemelni az Avatar és Apolló 13, a könnyed Párterápia és A tökéletes pasi, valamint a megható Édesek és mostohák című filmeket.

A PRO4-en a háromnapos ünnepen a Beverly Hills-i Zsaru 1-2-3-t ajánljuk este kilenc órától, majd a Ragadozó triológiát tizenegy órától.

Az év utolsó napját kizárólag jókedvűen érdemes tölteni: lesz Kasza! és Frizbi szilveszteri különkiadás, és a rekordnézettségű Sztárban Sztár legjobb pillanataiból készült összeállítást is elhozzák nektek.

A TV2 vidáman kezdi az újévet is, hiszen két szenzációs vígjátékot tűz műsorára: Kevin James főszereplésével A maflás című filmet, valamint Jim Carrey és Jeff Daniels főszereplésével visszatér a két dilibogyó, este kilenctől lesz látható a Dumb és Dumber kettyó.

emTV.hu // TV2

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr98195746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása