Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Rangos nemzetközi díjakat nyert a magyar Paramount filmcsatorna

A versenyre az idén negyven országból több mint ezerhatszáz nevezés érkezett

2016. március 18. - emTV.hu

paramount.jpgA Viacom hazai Paramount csatornája három elismerést is elhozott a Promax idei, Barecelonában tartott európai díjátadójáról. A nemzetközi szervezet a média marketing területén legrangosabbnak tartott díjakkal a kiemelkedő kreativitású promóciós kampányokat és televíziós szpotokat ismeri el.

Promax 2016-os versenyén két ezüst díjat is kapott a Paramount csatornának a Ponyvaregény című filmet beharangozó, karaoke-szerűen megformált vicces promója, a mozifilmek televíziós bemutatása illetve a zenei vagy hangszeres téma kategóriákban.

Emellett arany díjat nyert On-air tipográfia kategóriában a tavaly novemberben már Magyarországon is MediaDesign díjjal jutalmazott Paramount Filmakadémia. A Paramount Filmakadémia sorozat látványos rövid animációkban mutatja be és teszi közérthetővé, könnyen megjegyezhetővé a hollywoodi filmes trükköket, fogásokat.

A versenyre az idén negyven országból több mint ezerhatszáz nevezés érkezett, melyeket iparági és kreatív vezetőkből álló zsűri bírált el.

emTV.hu // Viacom

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr218492180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása