Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Családi titkairól rántja le a leplet Kovács András Péter

KAP önálló estjével debütál a Comedy Club a magyar humorcsatornán

2016. március 25. - emTV.hu

comedy_central.jpgMától tematikus humorestekkel teszi próbára a rekeszizmokat a Comedy Central: a tíz héten át péntekenként, este kilenkor jelentkező Comedy Clubban ismert hazai humoristák szórakoztatják a nagyérdeműt. A műsorfolyamot Kovács András Péter Ősök és utódok című estje nyitja.

Hét dumás egy csárdában – ezzel a szlogennel indul a Viacom magyar humorcsatornájának új produkciója, a Comedy Club, arra is utalva, hogy a hazai stand-up comedy műfaj ismert arcai, vagyis Dombóvári István, Fábry Sándor, Felméri Péter, Mogács Dániel, Hadházi László, Kőhalmi Zoltán, valamint Kovács András Péter remekül megférnek egymás mellett. Ma este kilenctől KAP produkciója látható elsőként. A humorista ritkán beszél a családjáról, az Ősök és utódok címet viselő előadásában viszont mókás, vagy éppen pikáns otthoni történeteibe is beavatja a nézőket. "Szerintem a legjobb fogamzásgátló a gyerek" – kezdi szakértő eszmefuttatását KAP, aki háromgyermekes édesapaként pontosan tudja, miről beszél. "Ahogy megvan az első, nagyban megnehezíti a második elkészültét. (…) Bármit csinálsz, rátok nyit a gyerek és közétek mászik" – avat a részletekbe.

KAP a gyermeknemzés mellett a gyermeknevelés első lépéseit is megosztja a közönséggel, így arról is kendőzetlen őszinteséggel vall, amikor az első gyermek megszületése után kismamafórumokat látogatott, de arra is fény derül, hogyan kerül hajnal hatkor meleg nyálas cumi a stand-upos szájába, és hogy lesz egy elképzelt római hármasból H-betű, ha egy gyerkőc mászik a szülői ágyba. Azt is megtudhatjuk, hogy nem esik kétségbe néhány apró éjszakai meglepetéstől, és mindent megtesz a családi béke érdekében. Felesége kérésére havi fellépéseinek a számát is csökkentette, ráadásul szuper férjként női harisnyát is vásárol, ha kell – derül ki az Ősök és utódokból. De többek között arról is szó esik majd, hogy hogyan kerül Darth Vader a szülőszobába, és, hogy miért kért bocsánatot KAP mamája élete süteménye után.

A Viacom budapesti központú közép-európai részlege most tavasszal egyébként nemcsak idehaza, hanem Romániában és Csehországban is új lendületet ad a Comedy-csatornákon a stand-up műfajnak. Az egyes országokban a legjobb humoristák és helyi producerek bevonásával készülnek a saját, helyi gyártású önálló műsorest-sorozatok.

Kovács András Péter: Ősök és utódok a Comedy Clubban ma este kilenckor, szombaton délelőtt fél tízkor és vasárnap este hét órakor a Comedy Central műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr58525272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása