Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

KAP a szingliségről filozofál a Comedy Centralon

Az Édenkerttől a delfinekig – egy őrülten vicces este a humorcsatornán

2016. április 15. - emTV.hu

comedy_central.jpgMiért épp az emberiség a mindent túlélő, uralkodó faj és vajon mit gondolnak rólunk a csimpánzok? Csak egy érdekes téma azok közül, amelyekkel ma este kilenctől Kovács András Péter az élet értelmét keresi a magyar humorcsatornán. Evolúció című önálló estje érkezik ma este.

Bár KAP már boldog családos ember, ám ő is észrevette, hogy reneszánszát éli a szingliség – és nem rest egy picit kifigurázni a magányos szíveket. Vajon a Paradicsomban Évának valóban Ádám volt az igazi, vagy inkább beérte azzal, aki adott volt a számára? Mert mi is történt volna, ha a Paradicsomban a teremtés koronájára rátör a szingliség? Ne aggódjanak, Kovács András Péter helyettünk is elfilozofál ezekről a nagyon fontos kérdésekről pénteken este a Comedy Centralon. Tévében eddig sosem látott, Evolúció című önálló estjében kifejti, hogy szerinte Éva mondott először olyan csajos dumákat Ádámnak, mint a figyelj, maradjunk barátok, vagy a tartsunk egy kis szünetet, ami valószínűleg két üres oldalt eredményezett volna a Bibliában.

Az ősemberek és az orrszarvúk után a galambok és a politika kapcsolatát elemzi, majd a világ legokosabb állatait, például a delfineket és a csimpánzokat veszi célkeresztbe. De a kutyákról is szót ejt: viccelődve meséli, hogy otthoni kis házi kedvence akár önkéntes kertésznek is felcsaphatna. De vajon mi az egyetlen, ami Latyakot, KAP szeretett négylábúját ráveszi arra, hogy pihentesse a kerti munkálatokat? Az Evolúció című előadásából ez is kiderül!

Kovács András Péter: Evolúció premier ma 21:00-kor a Comedy Central műsorán!
ismétlés április szombaton 9:30-kor és vasárnap 19:00-tól

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr918630086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása