Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Trónok harca premier a Telenor MyTV-n is

Holnap érkezik a világ egyik legnépszerűbb sorozatának új évada

2016. április 24. - emTV.hu

hbo.jpgHolnap érkezik a Trónok harca hatodik évadának premierje. Vajon feltámad Jon Snow? Mit tesznek a Dothrakiak Daenerysszel? Arya visszanyeri-e szeme világát? Sansa és Theon együtt folytatják-e a kalandot? Miközben a tél egyre csak közeleg, és a holtak már elérték a Falat… és a szereplők is üzentek!

Magyar idő szerint hétfőn hajnal háromkor érkező évadpremiert annyian várják világszerte, hogy egy brit cég például fél szabadnapot ad hétfőn a belfasti és londoni irodában dolgozó kollégáinak, mondván: mindenki fent marad vasárnap hajnalig, így másnap reggel kissé nehézkesen indulna a munka. Mi több, az Egyesült Államokbeli anyacéggel rendelkező vállalat tisztelettel arra kéri amerikai munkavállalóit, hogy ne osszanak meg semmit az első rész történéseiből, amíg az időeltolódás miatt le nem megy Európában is a bemutató.

Az új évad különösen érdekes lesz, hiszen ez az első olyan alkalom a sorozat történetében, ahol a széria már nem követi a könyv történéseit, mivel az alkotóknak sikerült beelőzniük a könyvet író George R. R. Martint. A rajongókat több kérdés is feszíti: nyilván mindenki azt várja, hogy a társai által brutálisan legyilkolt Havas Jon karaktere visszatér-e a hatodik évadra. Nagyon sok más szereplő sorsa is kérdéses még, és az előzetesek megjelenésével egyre több és több kérdés fogalmazódik meg a rajongókban. Mi történik majd a megvakult Aryával? Mi lett Ned Stark fiatalabb testvérével, Benjen Starkkal? Daenerys Targaryen mikor indul már megtámadni Westerost a sárkányaival? A Véreb tényleg halott? Vajon mi lesz Tyrion sorsa a magára hagyott Mereenben? Megtalálja-e Daario és Jorah az eltűnt Daenaryst?

A MyTV-nek köszönhetően most mindenki hozzáférhet az HBO sikersorozatához, hiszen a Telenornál hagyományos HBO kábeltévé-előfizetés nélkül igénybe vehető az HBO GO, amely több mint hétszázötven filmet, száz sorozatot, köztük a Trónok harcát, és kétszázötven dokumentumfilmet tartalmaz. A vállalatnál bárki, tehát akár más mobilcégek ügyfele is előfizethetnrk az HBO GO-ra, ráadásul ehhez a szolgáltató most a MyTV közszolgálati csomagját is ajándékba adja az előfizetőknek. A rajongók bárhol, bármikor élvezhetik ezeket a tartalmakat, hiszen mobilon, tableten, számítógépen és nagyképernyőn is elérhetőek. Sőt, azok a felhasználók, akik a Hipernet hálózatán nézik az HBO GO-t, 2016. augusztus 31-ig adatforgalmi díj nélkül élvezhetik kedvenc sorozatukat is anélkül, hogy a költségek miatt kellene aggódniuk.

emTV.hu // Telenor // fb-fotó: HBO

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr568657146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása