Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Holnap összehozza a családot a Paramount Channel

Szórakozás reggeltől estig az egész famíliának

2016. május 14. - emTV.hu

paramount.jpgHolnap, azaz május 15-én, vasárnap a fókusz a társadalom legfontosabb intézményére irányul, amely biztonságot ad, támogat és ösztönöz, és ehhez a szórakoztató hátteret a Viacom csoport filmcsatornája reggel hattól biztosítja a legjobb rajzfilmekkel, családi és romantikus filmekkel.

csaladinap16_paramount.jpg

Május 15-e a család nemzetközi napja, ezért érdemes olyan programokat szervezni, ami szeretteinknek örömet okoz. A Paramount Channel filmjeivel minden korosztálynak ajánl szórakozási lehetőséget ezen az ünnepen. A korán kelőket a csatorna egy szuper zenés darabbal, a Poprongyossal lepi meg. A folytatásban a Svindli a négyzeten következik, amelyben a Big Time Rush sorozat sztárja, Ciara Bravo is beveti magát, hogy barátaival visszaszerezze a milliókat érő baseball-kártyát. A folytatásban a főszerep az animációké lesz: tíz óra előtt igazi kincsvadászat kezdődik az Irány Eldorádóban. A szórakoztató rajzfilm szereplőinek az eredeti nyelven olyan hírességek kölcsönözték a hangjukat, mint Kevin Kline, Kenneth Branagh, Armand Assante és Sir Elton John, míg a magyar nyelvű változatban Tulio hangja Selmeczi Roland, Miguelé Széles László, Tzekel-Kané Végvári Tamás.

A közösen elkészített ebéd mellé már Jimmy Neutron kalandjai szolgáltatják majd az izgalmakat, ahol olyan csodás lényekkel is találkozhatnak a nézők, mint a robotkutya, a növényevő lány és a láthatatlan hörcsögök. A lebilincselő élmények sora azonban itt nem ér véget, hiszen a család napján mindennél fontosabb a szeretet és a másik megbecsülése. Ha azonban ez hiányzik és a szülők tizennyolc év után döntenek a válás mellett, a gyerekek nem tehetnek mást, mint összezárják őket addig, míg jobb belátásra nem térnek. A Lakat alatt Jamie Lee Curtis-szel és Jennifer Love Hewitt-tal várja az egész családot, míg a folytatásban maga Bud Spencer bújik egy dzsinn bőrébe, hogy varázsszőnyegével és a kívánságok valóra váltásával segítsen a tizennégy éves Aladdinnak.

Ha pedig ez mind nem lenne elég, Steve Guttenberg, Kirstie Alley és a két Olsen-lány is felkavarja az állóvizet a Két Lotti kissé átírt történetében. Amanda és Alyssa úgy hasonlít egymásra, mint két tojás, ám más-más kontinensen élnek, és amikor találkoznak, minden a feje tetejére áll: eltökélik, hogy összehozzák a tökéletes nővel Amanda épp nősülni készülő édesapját.

Családi nap holnap a Paramount Channel műsorán!
6:10 Poprongyos / 7:55 Svindli a négyzeten / 9:55 Irány Eldorádó / 11:45 Jimmy Neutron kalandjai / 13:25 Lakat alatt / 15:45 Aladdin / 17:50 Kettőn áll a vásár

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr698715474
süti beállítások módosítása