Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Mentőövvel verték ki egy fuldokló fogát a Mélyvíz forgatásán

KAP-ék élő Facebook-közvetítésben vallanak a Comedy Central produkciójának kulisszatitkairól

2016. július 07. - emTV.hu

comedy_central.jpgKovács András Péter és Janklovics Péter érdekes, és őrülten vicces kulisszatitkokat árulnak el a strandok világát sajátos humorral bemutató Mélyvíz című mini-sorozatukról, és szeretettel várják a rajongói kérdéseket is ma este héttől élőben a Comedy Central Facebook-oldalán.

Kovács András Péter, alias KAP és Janklovics Péter humoristák főszereplésével vadonatúj nyári mini-sorozatot indított a Comedy Central. A Mélyvíz egyperceseiben a nézők két úszómester, Endi és Pali bá’, valamint a retro-hangulatú csepeli strand mindennapjaiba nyerhetnek betekintést, ahol a főszereplők magukat élet-halál urainak gondolják, a munkahelyük pedig a vadászterületük is egyben.

"Az egyikükkel történt, hogy egyszer egy fuldokló embernek akart segíteni, amikor a mentőövvel olyan szerencsétlenül találta el, hogy kiütötte vele a fogát. A cél egyébként nem az volt, hogy őket kiparodizáljuk, hanem inkább a mindannyiunk fejében élő Pali bákat szerettük volna megjeleníteni, akik minden strandon ott vannak, hangosan nyomatják az életbölcsességeket és mindenkinél jobban tudnak mindent" – kezdte a humorista, aki a szerep kedvéért valódi bajuszt is növesztett. "A közvetlen környezetem viccesnek találta, de nyilván eléggé örültek, amikor végre megváltam tőle. Személy szerint én nagyon szerettem a karakteremet és a bajuszomat is, és most hiányzik is kicsit – már csak azért is, mert most eléggé viszket az arcom."

A forgatást Janklovics Péter is nagyon élvezte, és mint elmondta, a kedvenc jelenete egy előre nem tervezett esemény lett: "Épp KAP-pal beszélgettünk és elmélkedünk egy padon, amikor végszóra, mintha meg lett volna rendezve, átsétált mögöttünk egy hetven éves, tetovált bácsi, akiről először azt hittük, ő is a statisztánk, annyira beleolvadt a környezetbe. A helyi közönség tehát mondhatjuk, hogy remek háttérként szolgált a történethez" – emlékezett vissza nevetve.

Az élő közvetítésben KAP-ék saját, sorozatbeli szerepükben jelennek meg: KAP a fehér atlétát, piros úszónadrágot és ósdi strandpapucsot viselő, folyton okoskodó Pali báként – a teljes hitelesség érdekében most már műbajusszal –, Janklovics Péter pedig a kissé arcoskodó és flegma Endiként. Az este héttől fél órán át tartó bejelentkezés során a rajongói kérdésekre is válaszolnak, de a rendhagyó páros interjú egyik kuriózuma az lesz, hogy a legvégén közösen megnézik a Comedy Centralon akkor éppen műsoron levő Térerő című egypercesüket és kommentálják, kielemzik.

KAP és Janklovics Péter élőben ma 19:00-kor a Comedy Central Facebook-oldalán!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr68872048
süti beállítások módosítása