Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Holnap indul Bede Robi új főzőműsora a TV Paprikán

Az ország imádott mesterszakácsa friss műsorral jelentkezik a hétvégén

2016. július 15. - emTV.hu

tv_paprika.jpgBede Robi tizenkét éve főz a csatornán, eddig huszonöt műsorban láthattuk, melyek során ételek százait sütötte-főzte meg – és tarsolya még mindig tele van receptekkel. Ezt be is bizonyítja holnap a TV Paprika legújabb, saját gyártású, Bede Róbert mesterfogásai című műsorában.

A Bede Róbert mesterfogásai epizódjaiban olyan ételek készülnek, melyek elkészítése és a hozzávalók beszerzése sem túl bonyolult. A mesterszakács a legegyszerűbb ételekről is mindig tud valami újat mondani. Történeti információkkal, apró konyhai trükkökkel és mesterfogások titkaival szolgál a rendszeresen főzők, és azok számára is, akik csak néha-néha kirándulnak ételkészítési szándékkal a konyhába.

Szilvalekváros keltett tészta, padlizsánkrém, borjú borda tükörtojással, szardellával és szalmaburgonyával, vagy töltött sertés dagadó spenótos árpagyönggyel – hogy csak néhányat említsünk a műsorban készülő finomságok közül.

A fogások elkészítésének minden mozzanatát a mesterszakács a már jól ismert, barátságos és profi, egyszóval bederobis stílusban mutatja be, ugyanakkora lelkesedéssel, mint ahogyan kezdetben megismerhették a TV Paprika nézői. A Bede Róbert mesterfogásai című műsor az első, amit a TV Paprika tavasszal elkészült, vadonatúj stúdiójában forgattak, majd képernyőre tűztek. A tizenhat részes sorozat holnaptól minden hétvégén délután négykor, dupla epizódokkal látható majd a TV Paprikán.

Bede Róbert mesterfogásai premier holnap 16:00-kor dupla résszel a TV paprika műsorán!
további dupla-epizódok szombatonként 16:00-kor

emTV.hu // AMC

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr618891610
süti beállítások módosítása