Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A FOX csatornán nyáron sincs hiány a premierekben

Augusztusban is több új sorozattal várja nézőit a csatorna

2016. július 26. - emTV.hu

fox.jpgA FOX csatornán nyáron sincs hiány a premierekben: augusztusban is több új sorozattal várja nézőit a csatorna. Jövő hónapban érkezik többek között az Apja, fia, unokája című vígjátéksorozat, jön a Marvel sorozata a Carter ügynök, és M. Night Shyamalan nevével fémjelzett Wayward Pines második évada.

Hogy mit tesz egy vérbeli agglegény, aki egy szép napon megtudja, hogy nem pusztán apa, hanem rögtön nagyapa lett? Kiderül az Apja, fia, unokája vígjátéksorozatból, amely John Stamos főszereplésével látható a FOX-on augusztus 12-től péntekenként este kilenc órakor, dupla részekkel.

Jó hír a képregények kedvelőinek: hazánkba is megérkezik a Marvel népszerű sorozata a Carter ügynök, amely az Amerika kapitány: Az első bosszúálló, az Amerika kapitány: A tél katonája, valamint a Marvel-kisfilm: Carter ügynök nyomán készült. A sorozat főhőse Peggy Carter, aki ezúttal Howard Stark megbízásából tömegpuszító fegyverek kereskedői után nyomoz. A Carter ügynök című Marvel sorozat augusztus 24-től szerdánként este kilenc órakor látható a FOX műsorán.

Augusztusban érkezik a Wayward Pines második évada is! Az M. Night Shyamalan nevével fémjelzett alkotás sztárjai között van Jason Patric, a kétszeresen Oscar-díjra jelölt Djimon Hounsou, valamint az Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Hope Davis. A tízrészes második évad a korábbi megdöbbentő események után folytatódik, amikor Wayward Pines lakói az első generáció könyörtelen uralma ellen küzdenek. Dr. Theo Yedlin (Jason Patric), a város egyik új lakója felébred a hibernálásból és egy lázadás közepében találja magát, miközben igyekszik megérteni Wayward Pines valódi lényegét, és megőrizni a veszélybe sodort emberi faj túlélését. A Wayward Pines sorozat második évada augusztus 29-től hétfőnként este kilenc órakor látható a FOX-on.

A FOX csatorna a vígjáték-, horror-, dráma- és kórházsorozat rajongóknak is kedvez. Augusztusban is új részekkel folytatódik Robert Kirkman ördögűzős sorozata az Outcast, csütörtökönként pedig A család című thriller sorozat látható, amelyben egy gyermek elrablásának ügyében nyomoznak. Hétköznap koraesténként a Grace klinika valamint A Simpson család epizódjaival kapcsolódhatnak ki a nézők.

emTV.hu // FOX

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr118915136
süti beállítások módosítása