Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Mesés lények a Paramount Channel műsorán

Családi szombatok

2016. augusztus 06. - emTV.hu

paramount.jpgA nyár egyik kihívása a szülők számára, hogy mivel kössék le gyermekeik figyelmét a szünidő alatt. A Paramount Channel erre is gondolt: a nyár utolsó hónapjában a legszórakoztatóbb ifjúsági filmekkel és animációkkal várja a kicsiket és nagyobbakat a képernyők elé.

szilaj.jpg

Ma az egyik legszebb rajzfilmmel nyitja a családi szombatok sorát a Paramount Channel. Szilaj, a vad völgy paripája egy muzsikaszónak engedve hagyja hátra társait és indul az ismeretlen tájak felfedezésére, szabad szíve azonban nem várt, veszélyes kalandokba sodorja. Az emberek többsége ugyanis csak egy betörni való, zabolázatlan állatként tekint rá, akit minden lehetséges eszközzel az irányításuk alá akarnak vonni.

Szilaj története után a két Lotti modernizált változata elevenedik meg a képernyőn Steve Guttenberg, Kirstie Alley, Mary-Kate és Ashley Olsen főszereplésével, majd Jimmy Neutron szolgáltatja az izgalmakat. Retroville ügyeletes zsenijének köszönhetően olyan csodás és persze furcsa lényekkel is találkozhatnak a gyerekek, mint a robotkutya és a láthatatlan hörcsögök, de Jimmy-nek sajnos nem minden találmánya működik rendeltetésszerűen. Pedig ő nincs is megátkozva, úgy, mint a Murphy-család tagjai, akiknél tényleg igaz, hogy ami elromolhat, az el is romlik. A balszerencsék sora egy fura balesettel kezdődik a Murphy átok-ban, de végül minden jóra fordul, amikor felüti a fejét a szerelem…

Családi szombat augusztus 6-án, 20-án és 27-én a Paramount Channel műsorán!
augusztus 6. // 10:50 Szilaj, a vad völgy paripája / 12:25 Kettőn áll a vásár / 14:35 Jimmy Neutron kalandjai
augusztus 20. // 9:40 A legjobb játékos / 11:25 Murphy átok // 13:00 Kamu vámpír
augusztus 27. // 12:10 Tündéri keresztszülők csodálatos nyaralása / 13:35 Nőj fel, Timmy Turner!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr699097040
süti beállítások módosítása