Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Sport TV közvetíti az úszó világkupa-sorozatot

Pénteken már rajthoz is állnak, a versengés Párizs-Chartres-ban indul

2016. augusztus 22. - emTV.hu

sporttv.jpgÚszóink ezen a hétvégén, mindössze öt nappal a riói olimpiai zárása után, augusztus 26-án állnak majd rajthoz, a versengés Párizs-Chartres-ban indul. A kilenc kétnapos versenyről a Sport TV élőben számol be. Az első állomáson Hosszú Katinka mellett rajthoz áll Jakabos Zsuzsanna és Mészáros Márk is.

Az idei úszó világkupa összdíjazása hasonló lesz a tavalyihoz: összesen több mint kétmillió dolláros pénzdíjban részesíti a FINA az úszókat. Az egyes állomásokon külön is oszt díjakat a Nemzetközi Úszószövetség, valamint minden évben megjutalmazza a férfi és a női összetett győztest is.

Az első állomáson Hosszú Katinka mellett rajthoz áll Jakabos Zsuzsanna is, aki 2015-ben összetett harmadik lett, Hosszú és az ausztrál Emily Seebohm mögött. Férfi úszóink közül például Verrasztó Dávid, Gyurta Dániel, Gyurta Gergely és Kis Gergő is nyert már Világkupa-versenyt az elmúlt években, és ha például a közelmúlt kontinensviadalainak eredményeit nézzük, folytatódhat ez a nagyszerű sorozat. Franciaországban a férfi mezőnyből Mészáros Márkért szoríthatnak a magyar szurkolók.

Most már csak az a kérdés, hogy az AMC mennyire csinált jó üzletet egy olyan versenysorozattal amit Katinka is csak edzésre használ.

Párizs-Chartres péntek 17:00-19:30 Sport2 || szombat 16:00-18:30 Sport1
augusztus 30-31: Berlin / szeptember 3-4: Moszkva / szeptember 30 - október 1: Peking / október 4-5: Dubaj / október 8-9: Doha / október 21-22: Szingapúr / október 25-26: Tokió / október 29-30: Hong Kong

emTV.hu // AMC

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr3011356958
süti beállítások módosítása