Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Flúgos futam indul a Viasat3 műsorán

Négy ország, tíz hét, nyolc pár

2016. október 02. - emTV.hu

viasat3.jpgNyolc jelenlegi, vagy éppen egykori szerelmespár versenyez egymással több országon át, hogy izgalmas feladatokat végrehajtva elnyerje az ötmillió forintos fődíjat. A stopposok között akad színész, énekes, sportoló, de még egykori reality szereplő is. A műsorvezetők Winkler Róbert és Bazsó Gábor.

A Viasat6-on második évadját kezdő Totalcar tapasztalt autósai ígérik, a nézők egy országokon átívelő, igazi őrült kalandot látnak majd. A versenyzők a műsor tíz hete alatt számos ország legszebb helyeit járják be, ahol minden héten egy-egy híres útitárs is csatlakozik hozzájuk.

A párosok ugranak folyóba hídról, terelgetnek juhokat a pusztán, de árulnak halat is a tengerparton. Mindeközben persze nem csak a kihívásokat, hanem egymást is el kell viselniük. Az országokon átívelő útravaló-ságshow tehát nemcsak egy egyszerű autóversenynek, hanem komoly tesztnek is ígérkezik, hiszen a párok hosszú időn át egy autóban lesznek összezárva. Nem elég, hogy napi szinten több száz kilométert vezetnek, szigorúan tilos tömegkommunikációs eszközöket igénybe venniük. Aki pedig nem teljesít jól, a nap végén kíméletlenül ki is eshet.

Flúgos Futam premier október 17-én hétfőn 21:00-kor a Viasat3 műsorán!

emTV.hu // Eurolex // fb-fotó: Szombat Éva / Viasat3

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8311760003
süti beállítások módosítása