Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Két hét múlva érkezik A falka folytatása

A sorozat a második évaddal folytatódik a Filmcafén

2016. október 04. - emTV.hu

filmcafe.jpgKét hét múlva kedden este kilenckor indul Kelley Armstrong írónő nagy sikerű Otherworld című könyvei alapján készült sorozat, az erotikával és horrorral is fűszerezett A falka második évada a Filmcafé műsorán. A történet középpontjában a világ egyetlen élő női vérfarkasa, Elena Michaels áll.

Évekkel azután, hogy korábbi barátja megharapta, Elena új párjával él Torontóban, ahol fényképészként dolgozik. Minden erejével azon van, hogy kilétét titokban tartsa és a természetfeletti világot maga mögött hagyva normális életet éljen. Egy napon azonban sajnos szembe kell néznie múltjával, amikor kiderül, korábbi falkáját a Korcsok tartják rettegésben, és szükségük van a segítségére. Lehet, hogy örökre visszatér a falkához?

Az erotikával és horrorral is fűszerezett történet a rejtélyes gyilkosságok és a Korcsok lázadása után boszorkányok és más sötét erők felbukkanásával bonyolódik a második évadban. Érdekesség, hogy míg az első évad epizódjainak eredeti, angol címei mind egyszavasak, a második évad részei kétszavas címeket kaptak. A második évad első epizódjának címe Bad Blood, azaz Rossz Vér.

A falka II premier október 18-án, kedden 21:00-kor a Filmcafé műsorán!

emTV.hu // AMC

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr4511766985
süti beállítások módosítása