Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Indiai sorozat indul az RTL Klubon

Pénteken dupla résszel indul A kis menyasszony

2016. október 11. - emTV.hu

rtlklub.jpgPénteken 15.55-kor dupla résszel debütál az RTL Klubon az egyik legsikeresebb indiai szappanopera, A kis menyasszony. A Kelet-Európában már nagy sikerrel futó filmsorozat az ezerarcú India szigorú társadalmi szabályaiba, azon belül is a gyermekházasságok világába kalauzol el.

Magyarországon először a vezető kereskedelmi csatornán lesz látható India egzotikus világában játszódó szappanopera, A kis menyasszony. A sorozat saját hazájában és külföldön egyaránt bizonyított már: ez az első olyan sorozat Indiában, amelyből több mint kétezer epizódot forgattak le, és amely Kelet-Európában már számos helyen nagy sikerrel fut.

A főszereplőt Anandit, India szigorú társadalmi szabályainak megfelelően, szülei nyolc évesen férjhez adják egy társadalmilag megfelelőnek tartott család, hasonló korú fiúgyermekéhez. A kislánynak egy csapásra megváltozik az élete, feleségként egyik napról a másikra maga mögött kell hagynia családját és gyermeki énjét is. Anandi azonban fiatal kora ellenére is nagyon öntudatos, nem akar beletörődni a neki szánt életbe, így ellenszegül a hagyományoknak.

A kis menyasszony premier pénteken 15:55-kor az RTL Klub műsorán!
október 17-től hétfőtől-péntekig 16:20-kor

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8011788887
süti beállítások módosítása